Om oss

Image

Tor Sigurd Bransdal

Eier / Salg

919 25 125
torsigurd@tilhengersenter-sor.no
Image

Jon Erik Waagønes

Verksted / Deler

verksted@tilhengersenter-sor.no
Vi holder til i Vågsbygd, og er samlokalisert med blant annet Vågsbygd Bilverksted. Vi er glade for å høre fra deg, og du kan ringe oss, sende oss epost, komme innom på Bråvannsløkka, eller fylle ut kontaktskjemaet.
Image

Nye tilhengere

Vi er stolte av å tilby Sørlandets største utvalg av tilhengere, med seks ulike merker tilgjengelig.
Enten du er en profesjonell bruker eller en privatperson, har vi det perfekte alternativet for deg.

Vi legger stor vekt på å tilby våre kunder et mangfoldig utvalg av tilhengere fra anerkjente merker. Dette sikrer at våre kunder får tilgang til tilhengere i alle prisklasser.

Image

Utleie

Med vårt varierte utvalg av tilhengere til leie og vårt fokus på konkurransedyktige priser, er Tilhengersenter Sør AS ditt ideelle valg for pålitelig og rimelig transportløsninger uansett omfanget av ditt prosjekt. Sjekk ut vårt utvalg av utleiehengere her: Tilhengerutleie

Image

Verksted

Vi er stolt av å tilby et eget tilhengerverksted, som ikke bare er fullt godkjent av Vegvesenet, men også utstyrt med et omfattende delelager. Dette sikrer en smidig prosess for våre kunder, hvor våre erfarne mekanikere kan utføre alt fra vedlikehold til reparasjoner på en pålitelig måte.

Image

Innbytte

Vi tilbyr vi muligheten til å ta innbytte av brukte tilhengere, uavhengig av tilstand ved kjøp av ny, noe som gjør det enkelt å oppgradere til en nyere modell uten ekstra bryderi.
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Image

Serviceavtale /Bedriftsavtale

Mange bedrifter opplever utfordringer med å holde oversikt over sine tilhengere.
Derfor tilbyr vi serviceavtaler spesialdesignet for bedrifter.
Med våre skreddersydde avtaler kan vi sikre regelmessig tilsyn med dine tilhengere, enten det er en eller to ganger i året, avhengig av dine behov.
Som stolte Brenderup-partnere tar vi spesielt ansvar for vedlikehold og oppsyn av alle Brenderup Rental-hengere i Agder-regionen.

Image

Brukte tilhengere

Vi tilbyr også et utvalg av brukte tilhengere til salgs. Alle våre brukte tilhengere blir gjennomgått og deretter lagt ut på Finn.no.
Utforsk vårt utvalg av brukte tilhengere på vår Finn.no-butikk: Tilhengersenter Sør på Finn.no.

Image

Mannskapsvogner

Vi tilbyr et bredt utvalg av mannskapsvogner til salgs, som passer for en rekke ulike behov og bransjer. Alt fra små toalettvogner til store vogner med soverom, kjøkken og fullverdig bad.

Image

Finansiering

Vi tilbyr fleksibel finansiering som leasing og lån, slik at du kan velge den beste løsningen for dine behov. Å velge finansiering gjennom leasing eller lån kan være smart fordi det gir deg muligheten til å spre kostnadene over tid og bevare kontantstrømmen. Dette kan være spesielt gunstig for bedrifter som ønsker å oppgradere utstyret sitt uten å binde opp store mengder kapital på en gang, og det gir også en forutsigbar månedlig kostnad.

Image

Stillas

Vi tilbyr et omfattende utvalg av stillas og stillashengere med en totalvekt på opptil 3500 kg. Våre stillas og tilhengere er konstruert for å møte de strengeste sikkerhetsstandardene og tilbyr pålitelig støtte og mobilitet for dine prosjekter. Enten du trenger et stillas for byggearbeid eller en stillashenger for enkel transport, har Tilhengersenter Sør AS det du trenger for å lykkes.

Image

Delelager

Vårt delelager hos tilbyr et stort utvalg av reservedeler og tilbehør for tilhengere. Med et bredt spekter av produkter tilgjengelig, kan du være sikker på å finne akkurat det du trenger for å vedlikeholde eller oppgradere din tilhenger slik at de kan holde tilhengeren sin i optimal stand og sikre pålitelig ytelse.

Vi er sponsor av Mio og Obrestad

Vi er stolte over å være sponsor til Mikkel Christiansen ("Mio"), med en Tema Odin (Bilfrakter til to biler)
Og Joar Andre Obrestad med en PRG Monza.

Joar Andre Obrestad med en PRG Monza