Meny Lukk

Personvern

Personvernerklæring

Hvem vi er

Tilhengersenter Sør AS
Bråvannsløkka 1
4624 Kristiansand

Daglig leder: Tor Sigurd Bransdal
Telefon: +47 917 37 257
E-post: post@tilhengersenter-sor.no
Organisasjonsnummer: 918 976 450

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

På nettsiden vår samler vi inn informasjon i forbindelse med kommentarfeltet, kontaktskjemaet, samt analyse.

Kommentarer:

Når du legger inn en kommentar lagrer vi informasjonen du gir oss i kommentarfeltet, navn, epostadresse og IP-adresse. Dette gjør vi for å kunne følge opp med et eventuelt svar på din kommentar.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kontaktskjema:

I forbindelse med kontaktskjemaet lagrer vi informasjonen du legger inn i kontakskjemaet, i tillegg til IP-adresse. Dette gjør vi for å kunne svare deg på din henvendelse.

Innebygd innhold:

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Informasjonskapsler, inklusiv analyse:

Vi bruker også informasjonskapsler, les mer om dem her.

Informasjon og opplysninger i forbindelse med kjøp:

Dersom du kjøper/leier et produkt av oss så vil vi av naturlige årsaker også samle inn personopplysninger i forbindelse med dette.

Hvem deler vi opplysninger med?

Vi deler ikke dine opplysninger med andre firma, med mindre de utfører en jobb for oss.

I forbindelse med finansiering kan vi dele opplysninger med finansieringsselskap.

Det kan bli delt opplysninger med vår leverandør og fraktselskap i forbindelse med kjøp.

Data tilknyttet nettstedet lagres på webhotell hos ISPhuset Nordic AS.

Hvor lenge oppbevarer vi informasjon?

Hvis du legger igjen en kommentar eller sender oss en henvendelse, blir informasjonen lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi skal kunne følger opp henvendelser.

I forbindelse med transaksjoner vil opplysningene bli lagret i tilstrekkelig tid for å oppfylle juridiske krav blant annet knyttet til regnskap.

Dine rettigheter

Du kan kontakte oss og be oss å sende deg informasjonen vi har om deg.

Du kan også be oss slette informasjon vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.